Start Everyday Singing

Start Everyday Singing

Al van jongs af aan heb ik een grote liefde voor mooie beelden en patronen. Schriftjes met geïllustreerde omslagen, tijdschriften, stoffen en behang. Ik kan er uren mee in de weer zijn. Ik word er blij van.

Maar wat is er mooier dan zelf creëren?
Al een aantal jaren ontwerp ik kaarten. Voor de vrije verkoop en in opdracht.
Onder het label Start Everyday Singing ontwerp ik vrij werk.


Een deel van mijn werk kun je zien op de website Motiflow.com. Hier kun je ook stof, behang en inpakpapier bestellen met mijn ontwerpen. Mijn kaarten kun je, tot mijn webshop er is, bij mij rechtstreeks bestellen.

Wil je een persoonlijk patroonontwerp? Dat kan. Ik ontwerp in opdracht voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op.