Ik ben…

Ik ben…

…beeldmaker, communicatieadviseur en creatief ondernemer.

Ik ben Linda Koopmans, aangenaam.

Ik denk in beelden. Alles zie ik meteen voor me. Elke zin. Elk verhaal. Mede dankzij deze beelden kan ik verhalen makkelijk navertellen of vertalen in helder beeld.

Na mijn HBO-studie Creatieve Communicatie werkte ik als communicatie-adviseur in diverse branches. Werken met teksten was bij alle werkgevers de rode draad. Magazines, nieuwsbrieven, brochures, websites…

Tekst is heerlijk. Maar beeld is dat ook. De beelden uit mijn hoofd op papier de wereld in sturen doe ik naar hartenlust. Tekenen, schilderen en fotograferen brengen niet alleen ontspanning maar voeden ook mijn creativiteit. Ik ontwerp o.a. ansichtkaarten voor bedrijven die willen opvallen, logo’s, geboortekaarten, uitnodigingen, praatplaten en kaarten voor de detailhandel.

Sterk in woord en beeld is mijn credo. 

Met plezier kom ik in actie met pen of penseel om jouw zakelijke verhaal in de juiste vorm te gieten. 

Laten we het daar eens over hebben. Ik ben hier te bereiken.

De afkorting S.E.S. staat voor
Start Everyday Singing. 

Voor mij persoonlijk een streven. Ik geloof stellig dat een goed begin het halve werk is.

Daarnaast zit er ook een spiritueel tintje aan. De tekst Start everyday singing komt voorbij in het nummer Beyond, van Tina Turner. In deze voordracht ligt de focus op dieper gaan, voorbij je gevoelens als angst en twijfel. Om zo echt bij jezelf te komen. Als mens, en zeker als creatieveling, is buiten je comfortzone komen altijd enorm spannend. En toch zit je persoonlijke groei en dat van je onderneming buiten die zone. Start everyday singing is mijn reminder op de momenten dat de twijfel toeslaat.